IMPIANA HOTEL IPOH
Ipoh / Malaysia
Michael Ambros
eKomi CEO
Customer review
Terima kasih kerana memberi peluang kepada saya menginap di IHI. saya mengharapkan yang terbaik dari IHI tetapi malangnya keadaan bilik yang sangat mengecewakan. antaranya :
1. kerosakan pintu penghubung 619 dan 620
2. kerosakan laci dan tiada kelengkapan iron
3. saya memohon bilik yang non smoking tetapi penyewa bilik terdahulu merokok di dalam tandas membuatkan bau rokok didalam tandas tersebut.
walau bagaimanapun saya sangat berpuas hati dengan layanan mesra semasa pendaftaran masuk oleh seorang supervisor, maaf saya lupa namanya beliau seorang perempuan india. beliau melayani saya sangat baik walaupun ketika itu saya sedang mengalami sakit kepala dan beliau memberikan saya minyak angin untuk mengurangkan sakit. terima kasih. saya sangat terhutang budi.
saya akan kembali semula menginap di hotel ini jika ada urusan di Ipoh.
***
Customer review
Suggest hotel manegement update customer shall any renovation under go @ what so ever......... I'm giving this hotel average rating.....
Customer review
Kettle in my room was rusty. Ask for a change, no difference.
Door to my room (gotta slam the door in order to close)
Toilet door can't be close.
My stayed was suppose to be 4 nights but due to your poor service I shorten my trip. By the way, your housekeeping came everyday but doesn't replenish mineral for me (I wonder why?) when I called to request, my request only served after 2 hours.